top of page

Tjänster

Tech People

Interim CFO

Är ditt företag i behov av ny tillförordnad CFO på kort eller lång sikt? Vi tillhandahåller interim tjänst både som hel- & deltid.
Kontakta oss så berättar vi mer.

Konvertibler och Optioner

Vi erbjuder rådgivning och praktisk handläggning kring teckningsoptioner, konvertibler och personaloptioner. Tack vare vårt samarbete med StartupTools kan vi snabbt och enkelt ta fram rätt dokumentation för korrekt hantering vid kapitalresning och nyemissioner.

modern Office
Att skriva på bärbar dator

Faktureringstjänster

Spara tid och behåll relationen till dina kunder. Genom att outsourca fakturahanteringen slipper du påminna dina kunder om sena inbetalningar. Det bidrar både till en bättre kundrelation samt att inbetalningarna kommer in snabbare på kontot. För att inte tala om all tid du sparar!

Digitala leverantörsfakturor

Nu slipper du sprätta upp kuvert med leverantörsfakturor, stansa in OCR-nummer och arkivering av papper. Med inskanningstjänst för leverantörsfakturor får du direkt upp fakturorna i din dator för attest. All information gälllande inbetalning, leverantör och fakturanummer är redan ifyllt och klart tack vare AI.

Ung affärskvinna
Online kommunikation

Löpande redovisning

Tack vare ny teknik löper bokföringen på smidigare än någonsin förr. Automatisk bokföring av in- & utbetalningar samt digitala bilder kopplade till verifikaten gör redovisningen lekande lätt. Tack vare molnbaserade program är arkiveringen samt automatisk backup dessutom löst.

Bokslut & Årsredovisning

Ingen bokslutspärm och digital inlämning av årsredovisningen. Vi skickar bokslutsfil till er med samtliga bilagor istället för den traditionella pärmen. Årsredovisningen skickar vi direkt till bolagsverket för signering med bank-id. Smidigt och enkelt!


co arbetstagare
Våra tjänster: Tjänster
bottom of page